Otsonaattori OzoneGenerator

Vuokraa otsonaattori.
Päivävuokra 49,00 € (alv 0%), 60.76 € (alv 24 %)
Viikkovuokra220,50 € (alv 0%), 273.42 € (alv 24 %)
Viikkovuokra / pvä 44,10 € (alv 0%), 54.684 € (alv 24 %)
Kuukausivuokra 771,75 € (alv 0%), 956.97 € (alv 24 %)
Kuukausivuokra / pvä 38,60 € (alv 0%), 47.864 € (alv 24 %)

Otsonaattori vuokraus

Vuokraa otsonaattori OzoneGenerator. Mukana on käyttöohjeet.
Noutopaikka Vantaa tai Klaukkala

Ota yhteyttä!


Lisätietoja otsonoinnista:

Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, viemärin tai eläinten haju.

Otsonointi soveltuu käytettäväksi asunnoissa, autoissa, asuntovaunuissa, veneissä ym. Ei kemikaalijäämiä tai muita haitallisia yhdisteitä.
Otsonointi ei poista rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja. Otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion takia uusittu. Pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja ilmassa leijuvat homeitiöt saadaan näin poistettua.

Otsonaattorin käyttö:

Laite asetetaan otsonoitavan tilan keskelle ja nostetaan n. 1,5m korkeuteen parantaaksesi otsonoinnin vaikutusta (otsoni on huoneilmaa painavampaa). Otsonin pääsy ulos käsiteltävästä tilasta on estettävä sulkemalla venttiilit, ikkunat, ovet ja tarpeen tullen teippaamalla aukot/oven reunat tiiviiksi. Kytke otsonaattorin pistoke rasiaan ja käynnistä laite ja poistu tilasta.

Käyttöaika:

Käyttöaika riippuu tilanteesta, noin 1-3 päivää. (kaikki ajat ovat kokemusperäisiä) Otsonoinnin toimivuuden varmistamiseksi otsonoitavan tilan pitäisi olla n. 16-35 celciusta. Huoneilman tulisi olla myös mahdollisimman kuivaa otsonoinnin tehon parantamiseksi. Suurissa tiloissa voi apuna käyttää tuuletinta. Otsonikaasu on myrkyllistä hengittää, joten otsonoinnin jälkeinen tuuletus on hyvin tärkeää. Ikkunoiden avaus ja läpiveto nopeuttavat otsonin haihtumista tilasta. Otsonin keskimääräinen puoliintumisaika on noin 20-30min, joten 24 tunnin käsittely vaatii noin 12 tunnin regeneraatioajan.