Otsonaattori OzoneGenerator

ALV 0%: 36.29

ALV 0%: 36.29 Hinta sisältäen ALV24% on: 45.00
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Otsonaattori vuokraus

Vuokraa otsonaattori OzoneGenerator. 

Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, homeen,viemärin ja kalman hajua. Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym. ilman kemikaalijäämiä tai muita haitallisia yhdisteitä.

Otsonointi ei poista rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja. Otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion jälkeen uusittu. Pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja ilmassa leijuvat homeitiöt saadaan näin poistettua.
OzoneGenerator 5G -otsonaattorilla onnistuu talojen, huoneistojen, mökkien, asuntovaunujen, autojen ja muiden tilojen otsonoinnit aina 100m2 asti.

Voit lukea alta tietoja otsonaattorin käytöstä. Mukana on myös käyttöohjeet.

Ota yhteyttä!


Tekniset tiedot: 

Otsonin tuotto: 5g/h (5000mg/h)
Jännite: 230V
Otsonin ulostulon halkaisija: 6mm
sulake: 3A
Koko: 265x150x270mm
Nettopaino: 4.6kg


Otsonaattorin käyttö:

Vie otsonaattori otsonoitavan tilan keskelle ja nosta se n. 1,5m korkeuteen parantaaksesi otsonoinnin vaikutusta (otsoni on huone ilmaa painavampaa). Kytke otsonaattorin pistoke rasiaan ja käynnistä laite ja poistu tilasta. 

Otsonoinnin toteutus:

Otsonointikäsittelyn aika riippuu kohteen koosta ja hajuhaitan aiheuttajasta. Mikäli tilassa on lievä hajuhaitta, käsittelyyn riittää joitain tunteja. Kalman haju ja homeen jälki-otsonoinneissa käsittelyaika on noin 1-3 päivää. (kaikki ajat ovat kokemusperäisiä). Otsonoinnin toimivuuden varmistamiseksi otsonoitavan tilan pitäisi olla n. 16-35 celciusta. Huoneilman tulisi olla myös mahdollisimman kuivaa otsonoinnin tehon parantamiseksi. Suurissa tiloissa otsonin levitystä saa hyvin parannettua esim. tuulettimilla. 

Otsonikaasu on myrkyllistä hengittää, joten otsonoinnin jälkeinen tuuletus on hyvin tärkeää. Ikkunoiden avaus ja läpiveto nopeuttavat otsonin haihtumista tilasta. Otsonin keskimääräinen puoliintumisaika on noin 30min, joten 24 tunnin käsittely vaatii noin 12 tunnin regeneraatioajan.

Lisätiedot

Vuokra-aika

Päivävuokra, Kuukausivuokra