Konevuokraus Uudenmaan alueella

        

Monipuolinen kalusto - Aina kunnossa

Vuokraamme kattavaa valikoimaa erilaisia työkoneita, rakennuskoneita ja työkaluja. Meillä on myös laaja valikoima puutarha-, siivous- ja kuljetuskalustoa. 

Meillä on laadukkaat koneet ja laitteet sekä laaja valikoima lisävarusteita. Monipuolisesta kalustostamme löydät varmasti tarkoituksiisi sopivan koneen. 

Kuljetuspalvelu on vaivaton vaihtoehto

Toimitamme koneet ja laitteet edullisesti suoraan työmaalle. Käyttämällä kuljetuspalveluamme säästät aikaa ja saat vuokralaitteet työmaalle sovittuna ajankohtana. Toimitamme ja noudamme koneita jatkuvasti alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Hyvinkää, Vihti, Tuusula ja ympäryskunnat. Palvelualueemme on koko Uusimaa / Etelä-Suomi. 

Toimitamme työmaille kaikkia vuokralaitteita pienimmistä isoimpiin niin pakettiautolla, peräkärryllä kuin kuorma-autollakin. Kysy kuljetustarjousta konevuokrauksen yhteydessä: Ota yhteyttä!

                       

Työkoneiden kuljetukset

Kuljetuspalveluamme käyttämällä siirrät samalla myös kuljetuksen aikaiset riskit meille. Yleisien konevuokrausalan vuokraehtojen mukaan kuljetusriski on vuokralleottajan vastuulla. Myös kuljetusliikkeiden kuljetuksissa ainakin osa riskistä saattaa jäädä asiakkaalle. Meillä on kuljetusvakuutus ja kuljetuksiin soveltuva kalusto, joten tilaamalla kuljetuksen suoraan meiltä, voit olla huoletta etkä tarvitse omaa vakuutusturvaa kuljetuksiin. Osassa kuljetuksia käytämme sopimustoimittajiamme, joilla tiedämme olevan sopiva kalusto ja osaaminen kuljetuksiin. 

Nouto konevuokraamolta

Suurimpia lukuunottamatta vuokrakoneet voi myös itse noutaa rakennuskonevuokraamoltamme. Rakennuskonevuokraamomme sijaitsee Klaukkalassa, pk-seudun kupeessa. Meille on nopea tieyhteys esim. 3-tieltä. 
Katso yhteystietomme

Päiviksi, viikoiksi, kuukausiksi - kilpailukykyisin hinnoin

Voit valita itsellesi sopivimman vuokrausajan. Rakennusprojekteissa koneet ovat suuri menoerä. Siksi koneen vuokraaminen on fiksu valinta varsinkin, jos jatkokäytöstä ei ole vielä varmuutta. Riski-investoinnin sijaan voit vuokrata koneen urakan ajaksi, kestipä se sitten päivän, viikon tai vaikka kuukausia.  

Vuokraushinnat ovat nähtävillä sivuillamme. Konevuokraus käy kauttamme helposti ja edullisesti.
Pidemmistä vuokrausjaksoista kysy tarjous!

Tutustu vuokrakalustoon ja ota yhtettä!

Tutustu vuokrattavaan kalustoon

Ota yhtettä meihin

Muista lukea myös Vuokrausehdot

Aukioloajat

Arkisin 7:00-16:00 (talvikausi)

Toimipaikka

Yrittäjänkulma 4, 
01800 Klaukkala

Puhelin: 050 2481
Email: rk@rkvuokraamo.fi

Konevuokrauksen 1-2-3

  1. Etsi tarvitsemasi kone valikoimastamme
  2. Mieti, koska tarvitset koneen ja kuinka pitkäksi ajaksi
  3. Ota yhteyttä meihin ja tee varaus

Tiedustele vuokrakoneista tai työmaapalveluista!